• Климатици     0877 177 877 | 0887 877 177
  • Автоклиматици      0887 887 007 | 0884 884 004
  • Email: office@ddclima.bg

Cart

Търсите доверен партньор в инсталацията на климатици и климатични системи. Искате промяна не само за лятото, но и за зимата. Нашите решения са точно за вас!

Ние сме ДД трейд, фирма с дългогодишен опит на пазара. Ние предлагаме климатици на известни марки, както и доставка, монтаж, демонтаж на старата система, ако има налична такава.

“Вашите мнения и отзиви са много важни за нас”

Ние приемаме всякаква критика, защото тя ни надгражда и ни кара да се развиваме.

Ние търсим вашето мнение и компетентна оценка по отношение на работата ни, за да направим нещата за вас по-добри. Ние предлагаме гаранционен период на климатични съоръжения и в зависимост от марката на оборудването. При инсталиране на оборудването на клиента и извършване ремонтни работи, даваме гаранцията за извършената работа. Имайте предвид, че гаранцията не включва поддръжка на сервиза (почистване на филтри и радиатори, подмяна на батерии и др.).

За да изкажете личното си мнение, да дадете оценки или да поръчате инсталация на климатици, ремонти или поддръжка, може да се свържете с онлайн формуляра. Ние от ДД трейд сме готови да отговорим на всичките ви запитвания да се връщаме до мястото на монтажа, колкото пъти се налага. Ние държим всичко да е прецизно направено.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading...