Cart

Ние се фирма ДД трейд се занимаваме с климатици!

Едно от основните ни предимства е многостранният асортимент и политика на работа. Ние сме официални дилъри на няколко десетки производители (най-известните: Daikin, на Fujitsu, Midea, Gree, Toshiba, Mitsubishi, Fuji Electric, General, Panasonic, Treo). Това позволява на нашите служители винаги да избират оптималното техническо решение за клиента, без да се опитват да популяризират определена марка.

Като се обръщате към нас, може да сте сигурни, че надеждността на цялото доставено оборудване е възможна без излишна загуба на време. Някои от най-високите обеми на търговия с битови и търговски климатици попадат в горния ценови сегмент и ни позволи не само да спестим много опит с изменение на оборудване, но да събираме обективни статистически данни. Това ни дава възможност да предлагаме на нашите клиенти само доказани технически решения. Ето, защо “Вашите мнения и отзиви са много важни за нас”.

Ние каним фирми, опериращи на пазара на климатични технологии, да станат нашите дилъри. Сред нашите предимства са още:

Голям набор от климатични съоръжения. Може да закупите от онлайн магазини с дилъри на конкурентни цени. Може да получите цялостно оборудване и пълните ценови листи.

Размерът на отстъпките се определя от общата сума на покупките и не зависи от това, кое оборудване е закупено. Например, ако спечелите максималната отстъпка само за климатиците Mitsubishi, автоматично получавате максималната отстъпка за всички останали съоръжения и консумативи.

При всяка покупка ние можем да избираме, оборудваме и предлагаме консумативи индивидуално. Ако е необходимо, може да закупите оборудване на парче.

Доставката се извършва, чрез собствен транспорт.

Ние можем да ви предложим повече от дузина марки на много атрактивни цени, а вие оставете: “Вашите мнения и отзиви, които са много важни за нас”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading...