Cart

Нашият автосервиз се занимава професионално от 2008 година с продажба на авточасти за автоклиматици, всякакъв тип ремонти по климатичната система на автомобила, както и със зареждане на автоклиамтици. В днешно време всеки един автомобил е окомплектован с климатична система, за подобряване на комфорта на шофьора и пътниците. Нашата мисия е да поддържаме автоклиматиците на нашите клиенти в добро техническо състоятние и да разрешаваме бързо и на достъпна цена всеки проблем свързан с автоклиматика Ви. Препоръчително е всяка година, или поне веднъж на две години да проверявате изправността и състоянието на вашият автоклиматик в специализиран сервиз за автоклиматици. Чрез тази диагностика може да си спестите скъпи и неприятни ремонти, свързани с дискомфорт по време на жегите през летния сезон. В сервиза на „Д енд Д трейд” ЕООД, може да разчитате на лично професионално отношение към Вашите автомобили, качествени части, бързина в изпълнението на ремонтите. Доверете се на нашия голям опит в ремонта на автоклиматици, зареждане на автоклиматици само с най-високо качествени консумативи, фреон, масла и части.

 

 

!!!ВАЖНО!!! АВТОСЕРВИЗЪТ ИЗПОЛЗВА САМО КАЧЕСТВЕНИ ФРЕОНИ И ЧАСТИ със Сертификати за качество! 
Не се доверявайте на непроверени автосервизи, които ползват евтин ФРЕОН С НЕЯСЕН ПРОИЗХОД ( !!!ЗАПАЛИМ!!! ), защото това може сериозно да навреди на автомобила и здравето Ви.

Цени за услуги

Услуга Arkema - Френски фреон DuPont Suva - Холандски фреон
Диагностициране на автоклиматик 10лв. 10лв.
Пълна диагностика на автоклиматика. Включващ необходимите манипулации и тест с UV. 29лв. 29лв.
BASE SERVICE
Диагностициране + Дозареждане на автоклиматик
59 лв. 49 лв. 89лв.
FULL SERVICE
*Диагностициране + Цялостно зареждане на автоклиматик
89 лв.75 лв. 119лв.
NEW R1234yf Пълна диагностика * + Цялостно зареждане на автоклиматик с фреон R1234yf ( автомобили след 2014г. ). 249 лв.
*Включва: ПЪЛНА ПРОФЕСИОНАЛНА ДИАГНОСТИКА ЗА ТЕЧОВЕ НА ( с UV лампа, надуване на системата под високо налягане преди зареждане с фреон, вакуум тест и пропускотърсач) и проблеми по климатичната система, зареждане с масло, оцветител и фреон
Проверяване за плътност с UV лампа и пропускотърсач 30лв.
DARK BOX UV TEST
D&D service, разполага с напълно оборудвана самостоятелна клетка за UV тест - 100% откриване на течове по климатичната система. *Необходимо е автомобилът да е зареден предварително от нас с фреон и UV добавка за откриване на течове по климатична система.
50лв.
Поставяне на оцветител 15лв.
РЕТРОФИТ - Преправяне на автоклиматици , който са произведени преди 94г. с фреон R12, към работа с фреон R134a с включени части и работа 220лв. - 340лв
Профилактиране на автоклиматици (почистване на системата от миризми) 19,99лв.
Електро диагностика, или триене на грешки свързани с електрическата част автоклиматик. 30лв. - 50лв.
Посещение на адрес в София (допълнително към услугата) 25лв.

В ПОСОЧЕНИТЕ ЦЕНИ ЗА ДОЗАРЕЖДАНЕ (BASE SERVICE) И ЦЯЛОСТНО ЗАРЕЖДАНЕ (FULL SERVICE) НА АВТОКЛИМАТИЦИ СА ВКЛЮЧЕНИ:

- Пълна диагностика ( Пълен оглед на климатичната система за дефекти, пропуски и части за ремонт и или подмяна; Надуване с АЗОТ за откриване на пропуски на фреон ( надуването с въздух е неправилно, защото въздуха съдържа влага, която влияе зле на частите и работата на климатика и проверка с пропускотърсач за миниятюрни пропуски, ако е необходимо)

- Зареждане на необходимото количество фреон ( марка по избор Arkema; Dupont )

- Зареждане на необходимото количество масло ( марка ERRECOM Italy )

- Зареждане на необходимото количество UV оцветител ( марка ERRECOM Italy )

- 2-ра диагностика след 200км. шофиране на зареден с фреон и UV оцветител автоклиматик, за намиране на миниятюрни прoпуски на фреон.

Това представлява една пълна услуга свързана с Диагностика за течове на фреон и зареждане на автоклиматик.

Ремонт на автоклиматици в София

В случай че при посещение на Ваш адрес се установи ,че автомобилът трябва да посети нашият сервиз ,за да бъде извършен ремонт, който е невъзможно да стане на адреса на клиента.Цената за диагностика се приспада от цената на ремонта на място в сервиза на ” Д енд Д трейд” ЕООД.

Мобилна услуга на адрес удобен за клиента, е подходяща освен за частни лица ,които нямат свободно време за посещение до сервиз, за фирми с голям авто парк; автокъщи, тир паркинги, площадки за промишлени машини ( фадроми, багери, камиони и други големи труднопроходими през града машини с повредени климатични системи ).

Цена на ремонтите за всяка кола са различни в зависимост от сложността. Определят се на място след като е установен проблемът (компресор,шайба,винтили,игли, смяна на тръби и т.н.).

Издаване на ГАРАНЦИОННА КАРТА за извършените ремонти и зареждане на автоклиматици от “Д енд Д трейд” ЕООД!

Loading...