Cart

Hitachi RAK35PSB/RAC35WSB PREMIUM

2899.00лв.

  • ОТГОВАРЯ НА ЕВРОПЕЙСКАТА ЕСО ДИРЕКТИВА - Директивата има за цел да насърчи разработването на уреди с еко дизайн и висока енергийна ефективност. Hitachi предлага продукти със значително по-висока енергийна ефективност, от заложената в Директивата, постигайки по-големи икономии на енергия.
  • РЕЖИМ ЕСО - Позволява да се ограничи потреблението на електроенергия, като същевременно се гарантира напълно ефективна работа (снабден с Датчик за движение и сензор за присъствие).
  • МОЩЕН РЕЖИМ - Системата работи при максимална мощност, отопление или охлаждане за 20 минути, така че да постигне желаната температура в най-кратки срокове. В края на 20-та минута системата автоматично се връща в първоначалното си състояние.
  • ТИХ РЕЖИМ - Този режим дава възможност с едно натискане на бутона да намалите скоростта на вентилатора до минимум и да осигурите тиха работа на уреда.
  • РЕЖИМ ВАКАНЦИЯ 10°C - Може да зададете тази функция за период от 0 до 99 дни, така поддържате дома винаги темпериран. След достигане края на периода, уреда ще се върне да работи в последния избран режим.
  • ТАЙМЕР - Всички модели разполагат с вграден таймер за включване или изключване, който може да избирате от дистанционното управление.
  • ПРОГРАМАТОР ПРИ СЪН - Този режим е с продължителност до 7 часа. Регулирането на температурата (± 2°C) и намалението на скоростта на вентилатора, ще осигури комфортен сън и забележителна икономия на енергия.
  • ИНФО - Температурата в помещението: датчик за температура, вграден в дистанционното управление, подава тази информация на дисплея. Индикация за консумирана електроенергия: подава информация за консумирана ел. енергия за текущия и предходен месец. Данни за грешки: в случай на повреда, дисплея на дистанционното управление може да покаже грешката за да улесни сервизния техник.
  • ВЕРТИКАЛНО ЛЮЛЕЕНЕ - Всички наши модели са оборудвани с моторизирани клапи за вертикално насочване на въздушния поток от дистанционното управление.
  • ХОРИЗОНТАЛНО ЛЮЛЕЕНЕ - За по-голямо удобство нашите модели са оборудвани с моторизирани клапи за хоризонтално насочване на въздушния поток от дистанционното управление.
  • ЙОННА МЪГЛА - Чрез пулверизиращо устройство и йонизация, климатика разпръсква де-йонизирани водни частици, невидими за човешкото око, които са способни чувствително да намалят концентрацията на бактерии, гъбички и полени във въздуха.
  • СУХ КОНТАКТ - За всички битови модели може да поръчате като аксесоар, комплекта за Сух контакт за включване или изключване на климатика. Типични приложения са свързване към прозорец (уреда се изключва автоматично при отворен прозорец за да пести енергия) или електронен ключ (климатика се изключва, когато ключа-карта не е поставен в гнездото).
  • РЕЖИМ ЗАКЛЮЧВАНЕ - Можете да заключите режим на работа на уреда само за охлаждане (+ вентилация) или само за отопление (+ вентилация) или изсушаване (+ вентилация).
  • ID SWITCH - Когато две вътрешни тела са монтирани в непосредствена близост в една и съща среда, можете да промените сигнала на дистанционното управление, за да се избегне объркването на сигнали.
  • ПОЧИСТВАНЕ С ЕДНО ДОКОСВАНЕ - С тази функция се изсушава изпарителя на вътрешното тяло, за да се предотврати образуването на плесен и неприятни миризми. Препоръчително е да активирате тази функция често след употреба на режим охлаждане.
  • НЕРЪЖДАЕМИ ЕЛЕМЕНТИ - Някои вътрешни части на климатика са изработени от неръждаема стомана, за да се осигури максимално почистване на въздуха в помещението и намаляване на разпространението на патогени. Благодарение на този метал, вътрешността на климатика остава чиста в продължение на много години.
  • АВТОМАТИЧНО ПОЧИСТВАНЕ НА ФИЛТРИТЕ - С натискането на един бутон, роботизирана четка преминава по повърхността на филтрите и ги почиства автоматично. Прах, микроби и мръсотия се събират в едно чекмедже във вътрешното тяло и се неутрализират с Уасаби. От потребителят се изисква да изпразва чекмеджето веднъж на 2 години и да го измива с топла вода. Самопочистващата функция гарантира по-чист въздух в помещението и по-ефективна и икономична работа на климатика.
  • АВТО РЕСТАРТ - Автоматично рестартиране в последния избран режим след евентуално прекъсване на електро напрежението. Функцията може да бъде изключена по желание.
  • АВТОМАТИЧЕН РЕЖИМ - В режим на работа AUTO, климатикът автоматично определя режима на работа (охлаждане или отопление) в зависимост от температурата в околната среда. Режимът на работа се променя според температурните промени. В мулти сплит комбинация режимът не се променя.
  • WIFI АДАПТЕР (ОПЦИЯ) - Всички вътрешни тела могат да бъдат свързани чрез Wi-Fi адаптера Orvibo в система за безжичен, интернет контрол. Този аксесоар се закупува допълнително и прави устройството достъпно за управление от всяка точка на света, в която имате достъп до интернет от Вашия смартфон.

Hitachi RAK35PSB/RAC35WSB PREMIUM

2899.00лв.

Наличност: Налично

Опция WiFi управление

 • 0.00 лв.
Qty :
Compare
Характеристики Отопление Охлаждане
Мощност: 12000 BTU
Хиперинвенторни климатци
Енергиен клас
A++
A+++
SCOP/SEER
4.72 8.50
Работни температури
от -20 до +21°С от -10 до +43°С
Гаранция :
3 години
Параметри Отопление Охлаждане
Отдавана мощност 0.60-4.00-6.60 kW 0.50-3.50-4.10 kW
Консумирана мощност 0.79 kW 0.805 kW
Сезоненни коефициенти на SCOP / SEER 4.72 8.50
Допустими граници за външна температура от -20 до +21°С от -10 до +43°С
Препоръчителна квадратура 31 кв.м 32 кв.м.
Препоръчителна кубатура 80 куб.м. 85 куб.м.
Тяло Вътрешно Външно
Размери(/Дълж./Вис./Шир.) 798 х 295 х 258 мм 792 х 600 х 299 мм
Тегло 12 кг. 40 кг.
Ниво на шум 23 dB 49 dB
Технически данни
Хладилен агент R410a
Напрежение 220V-240V
Гаранция 3 години
Произход Китай

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Hitachi RAK35PSB/RAC35WSB PREMIUM“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading...