Cart

Инверторен климатик MIDEA MA-09NXD0 BLANC с wi-fi

899.00лв.

Включен монтаж
  • ЙОНИЗАТОР - Йонизаторът на климатици Midea генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да Ви осигури свеж и здравословен въздух.
  • ФОТОКАТАЛИТИЧЕН ФИЛТЪР - Фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.
  • ФИЛТЪР ЗА ПРАХ - Праховият филтър усвоява фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.
  • ФУНКЦИЯ "СЛАДКИ СЪНИЩА" - Климатикът автоматично променя температурата, следвайки фабрично зададена и оптимизирана температурна крива, съобразена с температурата на човешкото тяло през нощта.
  • ФУНКЦИЯ "НЕ БЕЗПОКОЙ" - Функцията Do Not Disturb се грижи за Вашата качествена почивка. Когато функцията Do Not Disturb е активна, LED дисплеят на климатика ще изгасне, а вентилаторът ще започне да работи на по-ниска скорост, осигурявайки Ви необходимите комфорт и тишина.
  • ФУНКЦИЯ ANTI-COLD AIR - Скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.
  • ФУНКЦИЯ FOLLOW ME - Дистанционното управление е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.
  • АВТОМАТИЧЕН РЕСТАРТ - При временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.
  • САМОПОЧИСТВАНЕ - Топлообменникът на вътрешното тяло се почиства и подсушава автоматично. Тази функция Ви гарантира, че въздухът в помещението винаги ще бъде свеж, а също така удължава живота на климатика.
  • iECO РЕЖИМ ЗА СВРЪХ НИСКА КОНСУМАЦИЯ - Енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично - с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.
  • ФУНКЦИЯ FLASH COOL - Функцията Flash Cool осигурява мигновена прохлада и комфорт, генерирайки силен поток от хладен въздух за изключително кратко време.
  • ФУНКЦИЯ SUPER - При активиране на функцията Super в режим на охлаждане, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението бързо се понижава до 17 °C. При активиране на функцията Super в режим на отопление, вентилаторът на климатика започва да работи на високи обороти, в резултат на което температурата в помещението бързо се повишава до 30 °C.
  • ФУНКЦИЯ "ЛЮБИМИ" - Натиснете бутона Favourite и климатикът ще запомни предпочитаните от Вас настройки - температура, скорост на вентилатора и позиция на клапите, за да можете да ги използвате отново когато пожелаете.
  • 3D ВЪЗДУШЕН ПОТОК - Клапите на климатиците се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно охлаждане във всички краища на помещението.
  • ФУНКЦИЯ GEAR - Климатиците Ви дават възможност да настроите работната мощност на компресора на 50%, 75% или 100%, което Ви позволява директно да регулирате консумацията на електроенергия. Функцията е активна само в режим на охлаждане.
  • ДИАМАНТЕН ДИЗАЙН - Дизайнът на външното тяло пресъздава формите на шлифован диамант. Този иновативен и модернистичен дизайн е свързан и с намаляването на шума, генериран от външното тяло на климатика.
  • 24-ЧАСОВ ТАЙМЕР - Тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.
  • ОТОПЛЕНИЕ 8°C - Функцията поддържа температура в помещението от 8°C, предотвратявайки замръзването на уредите.
  • ДРЕНАЖ ОТ 2 СТРАНИ - Дренажната тръба може да бъде изведена както от лявата, така и от дясната страна на вътрешното тяло.
  • САМОДИАГНОСТИКА И АВТОМАТИЧНА ЗАЩИТА - Климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка.
  • ИНДИКАЦИЯ ПРИ ИЗТИЧАНЕ НА ФРЕОН - Вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.
  • 1W В РЕЖИМ ГОТОВНОСТ - Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност/standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което Ви осигурява 80% икономия на електроенергия в сравнение с конвенционалните климатици.

Инверторен климатик MIDEA MA-09NXD0 BLANC с wi-fi

899.00лв.

Наличност: Налично
 • 0.00 лв.
Qty :
Compare
Характеристики Отопление Охлаждане
Мощност: 9 000 BTU
Стенни климатици за дома
Енергиен клас
A+++
A++
SCOP/SEER
5.10 6.20
Работни температури
от -15 до +30 °С от -15 до +50 °С
Гаранция :
3 г.
Параметри Отопление Охлаждане
Отдавана мощност 0.82-2.93-3.37 kW 1.02-2.64-3.22 kW
Консумирана мощност 0.15 - 1.200 kW 0.11 - 1.240 kW
Сезоненни коефициенти на SCOP / SEER 5.10 6.20
Допустими граници за външна температура от -15 до +30 °С от -15 до +50 °С
Препоръчителна квадратура 13 кв.м 15 кв.м.
Препоръчителна кубатура 35 куб.м. 40 куб.м.
Тяло Вътрешно Външно
Размери(/Дълж./Вис./Шир.) 805x205x285 мм 700x270x550 мм
Тегло 8 кг. 23 кг.
Ниво на шум 28 dB 56 dB
Технически данни
Хладилен агент R32
Напрежение 220V-240V
Гаранция 3 г.
Произход Китай

1 отзив за Инверторен климатик MIDEA MA-09NXD0 BLANC с wi-fi

 1. 4 out of 5

  Много съм доволна от отношението на служителката в офиса, както и бързото и качествено монтиране на климатика от техниците. Благодаря Ви.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading...