Cart

Инверторен климатик MIDEA MB-24N8D6 MISSION с wi-fi

2069.00лв.

Включен монтаж
  • WIFI УПРАВЛЕНИЕ - Снабден е с WIFI модул (Midea Smart kit), който позволява климатикът да бъде управляван отвсякъде и по всяко време през мобилно приложение, инсталирано на Вашия смартфон или таблет. С помощта на приложението можете да включите климатика и да му зададете желаните режим и температура на работа само с едно докосване на дисплея на Вашето смарт устройство.
  • FULL DC INVERTER - Full DC инверторната технология осигурява по-тиха и икономична работа на климатика.
  • МОЩНО ОХЛАЖДАНЕ ДОРИ ПРИ 60°C - С климатици Midea можете да се насладите на комфортно охлаждане дори при 60°C температура на външната среда благодарение на тропическия компресор, проектиран да издържа и на най-екстремните метеорологични условия.
  • ЙОНИЗАТОР - Йонизаторът на климатици Midea генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да Ви осигури свеж и здравословен въздух.
  • ФОТОКАТАЛИТИЧЕН ФИЛТЪР - Фотокаталитичният филтър неутрализира летливите вещества като формалдехид, амоняк, полени, акари и други и по този начин Ви предпазва от алергии.
  • ФИЛТЪР ЗА ПРАХ - Праховият филтър усвоява фините прахови частици, осигурявайки Ви чист и здравословен въздух.
  • РЕЖИМ TURBO - При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.
  • ТИХ РЕЖИМ - В Quiet Mode силата на въздушния поток и скоростта на вентилатора се намаляват значително, за да Ви бъдат осигурени необходимите тишина и спокойствие.
  • ФУНКЦИЯ "НЕ БЕЗПОКОЙ" - Функцията Do Not Disturb се грижи за Вашата качествена почивка. Когато функцията Do Not Disturb е активна, LED дисплеят на климатика ще изгасне, а вентилаторът ще започне да работи на по-ниска скорост, осигурявайки Ви необходимите комфорт и тишина.
  • РЕЖИМ SMART SLEEP - при активиране на режим Smart Sleep климатиците автоматично променят температурата през нощта, следвайки избрана от Вас температурна крива. С помощта на мобилното приложение на Midea можете да избирате между 3 температурни криви – за деца (Children Sleep Mode), за младежи (Young Sleep Mode) и за възрастни (Elder Sleep Mode), както и да персонализирате всяка една от тези криви според Вашите лични нужди и предпочитания (DIY Sleep Mode).
  • ФУНКЦИЯ FOLLOW ME - Дистанционното управление е оборудвано с температурен сензор, който автоматично регулира работата на климатика в зависимост от температурата, измерена в областта на дистанционното.
  • УМНА ДИАГНОСТИКА - Климатиците са снабдени с автоматична система за мониторинг на грешките, която отчита и диагностицира 97 вида параметри и показатели и Ви известява за настъпили проблеми през мобилното приложение на Midea.
  • АВТОМАТИЧЕН РЕСТАРТ - При временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.
  • iECO РЕЖИМ ЗА СВРЪХ НИСКА КОНСУМАЦИЯ - Енергоспестяваща iECO технология, която перфектно допълва инверторната технология на Midea. Благодарение на нея разходът на електроенергия се намалява драстично - с до 60% в сравнение с конвенционалните климатици при непрекъсната работа на климатика в рамките на 8 часа. iECO режимът е наличен само в режим на охлаждане.
  • ФУНКЦИЯ FLASH COOL - Функцията Flash Cool осигурява мигновена прохлада и комфорт, генерирайки силен поток от хладен въздух за изключително кратко време.
  • 3D ВЪЗДУШЕН ПОТОК - Клапите на климатиците се движат автоматично във всички посоки, осигурявайки равномерно охлаждане във всички краища на помещението.
  • ДИАМАНТЕН ДИЗАЙН - Дизайнът на външното тяло пресъздава формите на шлифован диамант. Този иновативен и модернистичен дизайн е свързан и с намаляването на шума, генериран от външното тяло на климатика.
  • СЕДМИЧЕН ТАЙМЕР - Изберете кога климатикът Ви трябва да се включи или изключи за всеки ден от седмицата през мобилното приложението на Midea, за да можете да се насладите на приятен и климатизиран въздух, когато се върнете от работа.
  • ОТОПЛЕНИЕ 8°C - Функцията поддържа температура в помещението от 8°C, предотвратявайки замръзването на уредите.
  • ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ ARCTIC FOX - Дистанционното управление Arctic Fox е със стилен и ергономичен дизайн, 27% по-голям дисплей и подобрена форма и разположение на бутоните, за да Ви осигури отлично потребителско изживяване.
  • ЕФЕКТ "ВЯТЪР" - Благодарение на по-големия вентилатор и оптимизирания дизайн на въздушната клапа климатиците са способни да осигурят приятна прохлада във всеки ъгъл на помещението дори и през горещите летни дни.
  • УМНО НАПОМНЯНЕ - Мобилното приложение на Midea ще Ви напомни да почистите филтрите на климатика, когато това е необходимо, за да дишате винаги свеж и пречистен въздух.
  • ДРЕНАЖ ОТ 2 СТРАНИ - Дренажната тръба може да бъде изведена както от лявата, така и от дясната страна на вътрешното тяло.
  • ИНДИКАЦИЯ ПРИ ИЗТИЧАНЕ НА ФРЕОН - Вътрешното тяло на климатика ще покаже код за грешка "EC" и ще спре работа автоматично при отчитане на изтичане на фреон. Така компресорът на климатика ще бъде предпазен от повреди, причинени от високата температура при изтичане на хладилен агент.
  • ПАМЕТ НА КЛАПИТЕ - Позицията на хоризонталната клапа на климатика се запаметява при изключването му и се възстановява автоматично при повторното му включване.
  • 1W В РЕЖИМ ГОТОВНОСТ - Климатикът автоматично преминава в режим на пестене на енергия, когато е изключен (в режим на готовност/standby). Така разходът на електроенергия се съкращава от 5W на 1W, което Ви осигурява 80% икономия на електроенергия в сравнение с конвенционалните климатици.

Инверторен климатик MIDEA MB-24N8D6 MISSION с wi-fi

2069.00лв.

Наличност: Налично
 • 0.00 лв.
Qty :
Compare
Характеристики Отопление Охлаждане
Мощност: 24000 BTU
Стенни климатици за дома
Енергиен клас
A+++
A++
SCOP/SEER
5.4 6.80
Работни температури
от -15 до +30 °С от -15 до +60 °С
Гаранция :
3 г.
Параметри Отопление Охлаждане
Отдавана мощност 7.68 (1.55 - 9.43) kW 7.0 (2.11 - 8.44) kW
Консумирана мощност 2.029 kW 2.205 kW
Сезоненни коефициенти на SCOP / SEER 5.4 6.80
Допустими граници за външна температура от -15 до +30 °С от -15 до +60 °С
Препоръчителна квадратура 46 кв.м. 53 кв.м.
Препоръчителна кубатура 120 куб.м. 150 куб.м.
Тяло Вътрешно Външно
Размери(/Дълж./Вис./Шир.) 1090 x 338 x 235 мм 810 x 700 x 320 мм
Тегло 13 кг 49.7 кг.
Ниво на шум 23/33/40/47 dB 63 dB
Технически данни
Хладилен агент R32
Напрежение 220V-240V
Гаранция 3 г.
Произход Китай

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Инверторен климатик MIDEA MB-24N8D6 MISSION с wi-fi“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading...