Cart

Инверторен климатик Panasonic CS-XZ09SKEW / CU-Z09SKE ETHEREA

1599.00лв.

  • LED ДИСПЛЕЙ - Съвременният дизайн на климатици Midea е допълнен от скрит в предния панел LED дисплей. Натиснете "LED" бутона на дистанционното управление, за да включите/изключите LED дисплея.
  • ЙОНИЗАТОР - Йонизаторът на климатици Midea генерира милиони отрицателни йони, които неутрализират вредните частици във въздуха като прах, полени, бактерии, вируси, миризми и пушек, за да Ви осигури свеж и здравословен въздух.
  • РЕЖИМ TURBO - При активиране на режим Turbo вентилаторът на вътрешното тяло започва да работи на максимални обороти, за да осигури желаната температура по-бързо. След 20 минути работа в режим Turbo вентилаторът автоматично ще се върне към предварително зададената му скорост.
  • РЕЖИМ ИЗСУШАВАНЕ - Този режим позволява да се понижи влажността на въздуха в помещението чрез редуване на режимите на охлаждане и вентилатор.
  • НОЩЕН РЕЖИМ - Времетраенето на нощния режим е 7 часа. Когато нощният режим е активиран в режим на охлаждане, климатикът автоматично ще повишава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което през оставащите 5 часа температурата ще остане фиксирана. Когато нощният режим е активиран в режим на отопление, климатикът автоматично ще понижава температурата в помещението с 1°C през първите два часа, след което температурата ще остане фиксирана.
  • ОХЛАЖДАНЕ ДОРИ ПРИ ЕКСТРЕМНО НИСКИ ТЕМПЕРАТУРИ - Външното тяло може да работи в режим на охлаждане дори при температура на околната среда от -15℃. Това е възможно благодарение на прецизния контрол на скоростта на вентилатора на външното тяло и подгряването на компресора и дренажната тръба.
  • ФУНКЦИЯ ANTI-COLD AIR - Скоростта на вентилатора на вътрешното тяло се регулира автоматично според температурата на изпарителя, когато климатикът започва работа в режим на отопление. По този начин функцията Anti-cold Air предотвратява издухването на студен въздух при стартиране на климатика в режим на отопление.
  • ТЕМПЕРАТУРНА КОМПЕНСАЦИЯ - Функцията "Температурна компенсация" елиминира разликата в температурата между пода и тавана чрез смесване на различните въздушни слоеве (пластове) в помещението.
  • ЗАЩИТА "3-МИНУТИ" - Климатиците разполагат с функцията 3-minute protection, която не позволява рестартиране на работата на компресора в рамките на три минути, след като той е бил спрян/изключен. По този начин компресорът на климатика се предпазва от претоварване.
  • АЛУМИНИЕВ ТОПЛООБМЕННИК С ХИДРОФИЛНО ПОКРИТИЕ - Специалното хидрофилно покритие на алуминиевите пластини на топлообменника гарантира бързото отстраняване на конденза от вътрешното тяло, като по този начин не позволява развитието на мухъл и бактерии.
  • САМОДИАГНОСТИКА - Климатикът ще спре работа автоматично, ако бъде открита неизправност в системата. Същевременно на дисплея на вътрешното тяло на климатика ще се появи код за грешка.
  • АВТОМАТИЧЕН РЕСТАРТ - При временно прекъсване на електрическото захранване, климатикът автоматично ще се рестартира в последно зададения му режим на работа, след като захранването бъде възстановено.
  • АВТОМАТИЧНО РАЗМРАЗЯВАНЕ - Климатикът има автоматично размразяване на външното тяло.
  • АНТИКОРОЗИОННО ПОКРИТИЕ - Климатикът има антикорозионно покритие на топлообменника на външното тяло.
  • ЛЕСЕН ЗА ПОЧИСТВАНЕ ПАНЕЛ на вътрешното тяло на климатика.
  • 24-ЧАСОВ ТАЙМЕР - Тази функция позволява да се зададе интервал от време (в рамките на 24 часа), след който климатикът ще се включи или изключи автоматично.

Инверторен климатик Panasonic CS-XZ09SKEW / CU-Z09SKE ETHEREA

1599.00лв.

Наличност: Налично

Опция WiFi управление

 • 0.00 лв.
Qty :
Compare
Характеристики Отопление Охлаждане
Мощност: 9000 BTU
Стенни климатици за дома
Енергиен клас
A+++
A+++
SCOP/SEER
4.90 8.50
Работни температури
от -15 до +24 °С от -10 до +43 °С
Гаранция :
2 години / 5 години на компресора
Параметри Отопление Охлаждане
Отдавана мощност 0.80-3.40-5.00 kW 0.85-2.50-3.00 kW
Консумирана мощност 0.72 kW 0.525 kW
Сезоненни коефициенти на SCOP / SEER 4.90 8.50
Допустими граници за външна температура от -15 до +24 °С от -10 до +43 °С
Препоръчителна квадратура 19 кв.м 19 кв.м
Препоръчителна кубатура 50 куб.м 50 куб.м
Тяло Вътрешно Външно
Размери(/Дълж./Вис./Шир.) 919 х 295 х 194 мм 780 х 542 х 289 мм
Тегло 10 кг. 33 кг.
Ниво на шум 19 dB 46 dB
Технически данни
Хладилен агент R32
Напрежение 220V-240V
Гаранция 2 години / 5 години на компресора
Произход Малайзия

1 отзив за Инверторен климатик Panasonic CS-XZ09SKEW / CU-Z09SKE ETHEREA

 1. 4 out of 5

  Доволен съм от целия екип като цяло .Климатика е много добър.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading...