Cart

Инверторен климатик Toshiba RAS – 16BKV-E / RAS – 16BAV-E MIRAI

1769.00лв.

Включен монтаж
  • TOSHIBA DC ХИБРИДНА ИНВЕРТОРНА ТЕХНОЛОГИЯ - DC хибридна инверторна технология на Toshiba позволява икономия на енергия с висока ефективност и нисък шум.
  • ПЕРСОНАЛИЗИРАН КОМФОРТ С ЕДНО ДОКОСВАНЕ - Предварително програмирани настройки, анализирани от техническия отдел на Toshina за предлагане на правилната комбинация на комфорт и енергийни икономии.
  • КОМФОРТЕН СЪН - Климатикът създава оптимални нива на комфорт докато спите. Температурата ще се повиши с 1°С след 1 час и с още 1°С след 2 часа. След това тя ще остане на това ниво до сутринта.
  • ИКОНОМИЧЕН РЕЖИМ ЕСО - Автоматично повишава/понижава температурата, за да предотврати прекомерното охлаждане, а така също и прекомерните разходи за електричество.
  • САМОПОЧИСТВАЩА ФУНКЦИЯ - Самопочистващата функция на Toshiba е предназначена да намали влажността, причиняваща образуване на мухъл вътре в климатика. Тази високотехнологична, ефективна система намалява влагата в топлообменниците и се активира, когато климатикът е изключен. Вътрешният вентилатор се активира и изсушава влагата в топлообменника за 20 минути, след което автоматично се изключва.
  • ИЗВИКВАНЕ С ЕДНО ДОКОСВАНЕ - Този режим позволява на потребителя да конфигурира своите най-предпочитани настройки и да запази всички с едно докосване на бутона. Функциите, които могат да бъдат запаметени в Preset Mode са: работен режим, температура, настройка на таймер за включване/изключване, настройка на въздухоразпределително крило, скорост на вентилатора, висока мощност, икономичен режим, безшумна работа.
  • МОЩЕН РЕЖИМ - Изключително бързо охлаждане с активиране на функцията "Hi Power". В този режим устройството работи с най-силна въздушна струя (до 650m3/h). Въпреки високата мощност нивото на шум е ниско и не се усеща дискомфорт.
  • ТИХ РЕЖИМ - Чрез активирането на "Тих" режим се намалява чувствително скоростта на вентилатора. Така се намалява шума на вътрешното тяло с допълнителни 3 dB.
  • КОНТРОЛИРАНЕ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК - Ламелите на стенните климатици Toshiba могат да се регулират в 12 различни позиции, позволявайки по този начин въздушният поток прецизно да се насочва. Подобреният дизайн на ламелите се грижи за тихото им и ефективно движение.
  • АВТОМАТИЧЕН РЕСТАРТ - Автоматично рестартиране в последния избран режим след евентуално прекъсване на електро напрежението. Функцията може да бъде изключена по желание.
  • СЕДМИЧЕН ТАЙМЕР - Седмичен таймер с 4 свободно програмируеми настройки на ден и 7 различни програми за седмица.
  • 5 СТЕПЕНИ НА ВЕНТИЛАТОРА - Вентилаторът на вътрешното тяло разполага с 5 степени на скорост.
  • IAQ ПРЕЧИСТВАЩА СИСТЕМА - Истинското качество на въздуха в жилищното помещение е не само управление на филтрирането на въздуха. С климатизаторите за жилищни сгради на Toshiba, качеството на въздуха е гарантирано чрез много етапи на филтриране.

Инверторен климатик Toshiba RAS – 16BKV-E / RAS – 16BAV-E MIRAI

1769.00лв.

Наличност: Налично
 • 0.00 лв.
Qty :
Compare
Характеристики Отопление Охлаждане
Мощност: 16000 BTU
Стенни климатици за дома
Енергиен клас
A+
A+
SCOP/SEER
4.20 5.90
Работни температури
от -15 до +24 °С от -15 до +46 °С
Гаранция :
5 години
Параметри Отопление Охлаждане
Отдавана мощност 0.80-5.20-6.10 kW 0.10-4.40-4.80 kW
Консумирана мощност 0.16-1.50-1.90 kW 0.21-1.60-1.70 kW
Сезоненни коефициенти на SCOP / SEER 4.20 5.90
Допустими граници за външна температура от -15 до +24 °С от -15 до +46 °С
Препоръчителна квадратура 33 кв.м 35 кв.м.
Препоръчителна кубатура 85 куб.м. 90 куб.м.
Тяло Вътрешно Външно
Размери(/Дълж./Вис./Шир.) 798 x 293 x 230 мм 780 x 550 x 290 мм
Тегло 10 кг. 34 кг.
Ниво на шум 25 dB 49 dB
Технически данни
Хладилен агент R410a
Напрежение 220V-240V
Гаранция 5 години
Произход Тайланд

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Инверторен климатик Toshiba RAS – 16BKV-E / RAS – 16BAV-E MIRAI“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading...