Cart

Хиперинверторен климатик Toshiba RAS – 16G2KVP-E / RAS – 16G2AVP-E DAISEIKAI 8

2999.00лв. 2889.00лв. Спестявате 110 лв.

Промоция
  • TOSHIBA DC ХИБРИДНА ИНВЕРТОРНА ТЕХНОЛОГИЯ - DC хибридна инверторна технология на Toshiba позволява икономия на енергия с висока ефективност и нисък шум.
  • ПЕРСОНАЛИЗИРАН КОМФОРТ С ЕДНО ДОКОСВАНЕ - Предварително програмирани настройки, анализирани от техническия отдел на Toshina за предлагане на правилната комбинация на комфорт и енергийни икономии.
  • КОМФОРТЕН СЪН - Климатикът създава оптимални нива на комфорт докато спите. Температурата ще се повиши с 1°С след 1 час и с още 1°С след 2 часа. След това тя ще остане на това ниво до сутринта.
  • ИКОНОМИЧЕН РЕЖИМ ЕСО - Автоматично повишава/понижава температурата, за да предотврати прекомерното охлаждане, а така също и прекомерните разходи за електричество.
  • РЕЖИМ "ПРАЗНИЦИ" - Когато пуснете климатика на най-ниската настройка на отопление по време на зимния сезон, вътрешната температура се запазва на около 8°С, намалявайки вероятността водата в тръбите на сградата да замръзне. Тавата на външното тяло разполага с нагревател, който не позволява оттичащата се вода да замръзне.
  • САМОПОЧИСТВАЩА ФУНКЦИЯ - Самопочистващата функция на Toshiba е предназначена да намали влажността, причиняваща образуване на мухъл вътре в климатика. Тази високотехнологична, ефективна система намалява влагата в топлообменниците и се активира, когато климатикът е изключен. Вътрешният вентилатор се активира и изсушава влагата в топлообменника за 20 минути, след което автоматично се изключва.
  • РЕЖИМ НА ИЗБОР НА МОЩНОСТ - Когато бъде настроен на 75%, компресорът ще ограничи работата до 75% от номиналния ток. Действието е подобно, когато е конфигуриран на 50%. Ползата е максимална при конфигуриране на по-нисък процент, водеща до по-голяма икономия на електричество.
  • ИЗВИКВАНЕ С ЕДНО ДОКОСВАНЕ - Този режим позволява на потребителя да конфигурира своите най-предпочитани настройки и да запази всички с едно докосване на бутона. Функциите, които могат да бъдат запаметени в Preset Mode са: работен режим, температура, настройка на таймер за включване/изключване, настройка на въздухоразпределително крило, скорост на вентилатора, висока мощност, икономичен режим, безшумна работа.
  • МОЩЕН РЕЖИМ - Изключително бързо охлаждане с активиране на функцията "Hi Power". В този режим устройството работи с най-силна въздушна струя (до 650m3/h). Въпреки високата мощност нивото на шум е ниско и не се усеща дискомфорт.
  • ТИХ РЕЖИМ - Чрез активирането на "Тих" режим се намалява чувствително скоростта на вентилатора. Така се намалява шума на вътрешното тяло с допълнителни 3 dB.
  • КОНТРОЛИРАНЕ НА ВЪЗДУШНИЯ ПОТОК - Ламелите на стенните климатици Toshiba могат да се регулират в 12 различни позиции, позволявайки по този начин въздушният поток прецизно да се насочва. Подобреният дизайн на ламелите се грижи за тихото им и ефективно движение.
  • АВТОМАТИЧЕН РЕСТАРТ - Автоматично рестартиране в последния избран режим след евентуално прекъсване на електро напрежението. Функцията може да бъде изключена по желание.
  • СЕДМИЧЕН ТАЙМЕР - Седмичен таймер с 4 свободно програмируеми настройки на ден и 7 различни програми за седмица.
  • ПЛАЗМЕН ФИЛТЪР - Плазменият филтър Toshiba функционира на два етапа. Електростатичните клетки са способни да премахнат до 99% от вредните вещества и улавят дори най-дребните частици. Уловените микроорганизми се йонизират и се абсорбират от топлообменника.
  • СУПЕР ЙОНИЗАТОР - Изцяло нова технология разработена от Toshiba. Йонизаторът работи в допълнение на плазмения филтър. Изключително малките "супер йони", чийто размер е не по-голям от една хилядна от нано-частиците, обграждат и обезвреждат микроорганизмите. В допълнение "супер йоните" действат положително на еластичността и съдържанието на влага в епидермиса на кожата.
  • УНИКАЛЕН 3D ВЪЗДУШЕН ПОТОК - Моделът разполага с уникален, нов 3D въздушен поток. С него се гарантира, че въздухът ще достигне до всеки ъгъл на помещението. Активира се чрез натискане на бутона "Air Flow" на бутона на дистанционното управление.
  • 7 СТЕПЕНИ НА ВЕНТИЛАТОРА - Вентилаторът на вътрешното тяло разполага със 7 степени на скорост. Можете да избирате от тях или да изберете Автоматичен режим на работа на вентилатора.

Хиперинверторен климатик Toshiba RAS – 16G2KVP-E / RAS – 16G2AVP-E DAISEIKAI 8

2999.00лв. 2889.00лв. Спестявате 110 лв.

Наличност: Налично
 • 0.00 лв.
Qty :
Compare
Характеристики Отопление Охлаждане
Мощност: 16000 BTU
Хиперинвенторни климатци
Енергиен клас
A++
A++
SCOP/SEER
4.60 7.30
Работни температури
от -15 до +24°С от -10 до +46°С
Гаранция :
5 години
Параметри Отопление Охлаждане
Отдавана мощност 0.65-5.50-6.80 kW 0.63-4.50-5.00 kW
Консумирана мощност 1.37 kW 1.30 kW
Сезоненни коефициенти на SCOP / SEER 4.60 7.30
Коефициенти на COP/EER 4.01 3.46
Допустими граници за външна температура от -15 до +24°С от -10 до +46°С
Препоръчителна квадратура 37 кв.м 40 кв.м.
Препоръчителна кубатура 95 куб.м. 105 куб.м.
Тяло Вътрешно Външно
Размери(/Дълж./Вис./Шир.) 831 x 293 x 270 мм 800 x 630 x 300 мм
Тегло 14 кг. 42 кг.
Ниво на шум 23 dB 49 dB
Технически данни
Хладилен агент R410a
Напрежение 220V-240V
Гаранция 5 години
Произход Тайланд

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Хиперинверторен климатик Toshiba RAS – 16G2KVP-E / RAS – 16G2AVP-E DAISEIKAI 8“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Loading...