БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ ПРЕДИ ПОКУПКА НА КЛИМАТИК

БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД И КОНСУЛТАЦИЯ ПРЕДИ ПОКУПКА НА КЛИМАТИК

ПРЕДСТОИ ВИ ПОКУПКА НА КЛИМАТИК? ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД СЕГА!

Фирма „Д енд Д Клима“ ЕООД предлага безплатна консултация при избор на климатик.

Консултантите ни ще Ви помогнат да определите необходимите мощност и размер на климатика според площта, обема и изолацията на помещението, както и според Вашите нужди и предпочитания.

Те ще Ви предложат най-подходящия модел климатик за Вашите условия, като ще вземат предвид и годишната му консумация на електроенергия.

Безплатният оглед преди покупка на климатик ще Ви помогне да избегнете грешки в избора и да се насладите на комфортна атмосфера в дома си без излишни разходи.

Ето и някои конкретни въпроси, които консултантите на фирмата ще Ви зададат, за да Ви помогнат да изберете правилния климатик:

 • Каква е площта на помещението, което ще климатизирате?
 • Каква е височината на помещението?
 • Има ли прозорци и врати в помещението?
 • Каква е ориентацията на прозорците и вратите?
 • Каква е степента на изолация на помещението?
 • Какви са Вашите нужди от климатика?
 • Какъв е Вашият бюджет?


На базата на тези отговори консултантите ще Ви предложат най-подходящия модел климатик за Вас.

 

Безплатен оглед на място от Д енд Д Клима
1. БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД НА МЯСТО

За да се определи точната мощност на климатичната система, която е необходима за Вашия обект, е необходимо да бъде извършен оглед на място. Огледът може да бъде направен от монтажна група или търговец, в зависимост от спецификата на проекта.

По време на огледът специалистите ще измерят площта, обема и височината на помещението, както и ще вземат предвид фактори като ориентацията на прозорците и вратите, степента на изолация и Вашите конкретни нужди.

На базата на тези измервания и фактори, специалистите ще Ви посъветват къде е най-правилно да бъдат монтирани вътрешното и външното тела на климатичната система.

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД СЕГА!

 
Дистанционен оглед преди покупка на климатик от Д енд Д клима ЕООД2. ДИСТАНЦИОНЕН ОГЛЕД

Дистанционният оглед е нова услуга, която позволява на клиентите да получат консултация и оферта за климатик без да е необходимо да бъдат посещавани от специалист на място.

За да се извърши дистанционният оглед, клиентът трябва да изпрати на фирмата снимка или скица на помещението, което иска да климатизира. Фирмата ще анализира информацията и ще даде препоръки за подходяща мощност и модел климатик.

Дистанционният оглед е удобен и ефективен вариант за клиентите, които нямат време или възможност да бъдат посещавани от специалист на място. Той е и по-бърз от физическия оглед, тъй като не е необходимо да се съгласува дата и час за посещение.

Ето и някои от предимствата на дистанционния оглед:

 • Удобство: Клиентът може да се консултира и да получи оферта за климатик от разстояние, без да е необходимо да се съобразява с графика на специалист.
 • Ефективност: Дистанционният оглед позволява на фирмата да събере необходимата информация за клиента и да даде препоръки за подходяща климатична система.
 • Скорост: Дистанционният оглед може да се извърши по-бързо от физическия оглед.


Разбира се, дистанционният оглед не е подходящ за всички случаи. Той е ограничен от количеството информация, която клиентът може да предостави на фирмата. В някои случаи може да се наложи физически оглед на място, за да се вземат предвид допълнителни фактори, като например сложността на монтажната работа.

ЗАЯВЕТЕ ДИСТАНЦИОНЕН ОГЛЕД СЕГА!

 
Безплатен оглед и консултация от ДД клима3. ТРЯБВА ЛИ ОГЛЕД НАИСТИНА?

Огледът на място е необходим в някои случаи, като например когато помещението е с неправилна форма или когато няма прозорци на външната стена.

Неправилната форма на помещението затруднява определянето на необходимата мощност на климатика. В този случай огледът на място позволява на специалиста да измери точно площта и обема на помещението, както и да вземе предвид допълнителни фактори като ориентацията на прозорците и вратите.

Липсата на прозорци на външната стена налага използването на авто вишка за монтаж на външното тяло на климатика. Ако това не е уточнено предварително, монтажът може да бъде отложен за по-късен етап.

Ето и някои други случаи, в които е препоръчително да се извърши оглед на място:

 • При монтаж на климатик в много голямо или нестандартно помещение.
 • При монтаж на климатик в помещение с множество прегради или препятствия.
 • При монтаж на климатик в помещение с висока таванска височина.
 • При монтаж на климатик в помещение с лоша изолация.

 

Важно е да се отбележи, че огледът на място е безплатна услуга за клиентите.

ЗАЯВЕТЕ БЕЗПЛАТЕН ОГЛЕД СЕГА!