РЕМОНТ НА КЛИМАТИЦИ / СЕРВИЗ ЗА КЛИМАТИЦИ

РЕМОНТ НА КЛИМАТИЦИ / СЕРВИЗ ЗА КЛИМАТИЦИКогато се наложи да извършите ремонт на климатици или да осигурите техническо обслужване за вашата климатична система, фирма “Д енд Д Клима” ЕООД е тук, за да ви помогне. С нашите собствени монтажни екипи и добре оборудван сервиз, ние гарантираме на клиентите си 100% качество и удовлетворение в областта на ремонта на климатици и техническото им обслужване.

Нашата фирма предоставя както гаранционна, така и извънгаранционна поддръжка за климатици от разнообразни марки като Daikin, Fujitsu, Panasonic, Fuji electric, Mitsubishi electric, Toshiba, Treo, Midea, Fujitsu General, Hitachi и други.

За да гарантираме бърза и точна диагностика и изпълнение на необходимите ремонтни дейности, ние разполагаме със сервизни екипи с опитни специалисти. Те са обучени и разполагат с професионално оборудване на най-високо ниво, което осигурява висока степен на ефективност и качество на изпълнение на ремонта и обслужването на климатични системи.

Ние имаме на разположение постоянна складова наличност от резервни части за всички видове климатични системи. Този асортимент включва дистанционни управления – както оригинални, така и универсални; температурни датчици; разнообразни видове филтри – обикновени и антибактериални; антивибрационни тампони; кондензни вани – както тези с вграден нагревател, така и без; компресори; четирипътни вентили; тръби; ламели; топлообменници и много други. Тези части са налични на склад, а също така можем да ги доставим бързо и на поръчка.

Нашите опитни техници ще извършат всички необходими проверки на мястото, където са необходими, за да диагностицират проблема с вашия климатик. След това ще ви предоставят подробна информация относно характера и обема на необходимите ремонтни дейности, цената на ремонта и в случай на нужда, дали е необходимо да се извърши транспортиране на климатика до нашата сервизна база. След вашето съгласие, нашите специалисти ще започнат изпълнението на ремонтните задачи.

Въпреки че често услугата за ремонт на климатици или сервиз на климатични системи може да бъде успешна, има случаи, в които цената на ремонта може да надвиши стойността на самия климатик. Това може да се случи при по-стари устройства или когато липсват налични резервни части.

В такива ситуации нашите специалисти ще ви предложат оферта за нов климатик. По тази оферта вие може да се възползвате от специална отстъпка до -15% от клиентската цена на новия климатик, след като върнете стария си климатик за части.

Предлагаме ви и разнообразен избор от варианти, включително промоционални климатици с включен монтаж, климатици на намаление, рециклирани оригинални японски климатици втора ръка с до 3 години гаранция, както и различни модели като инвертори и хиперинвертори. Освен това, предлагаме безплатна професионална консултация и оглед на място, за да ви помогнем да изберете най-подходящата опция за вашите нужди.

ПРЕДИ ДА НИ ПОТЪРСИТЕ, ПРОВЕРЕТЕ:

Някои основни проблеми може да решите самостоятелно и по този начин да избегнете ненужни разходи.

  • Включен ли е щепселът в захранването
  • Светят ли светлинните индикатори
  • Филтрите почистени ли са
  • Проверете батериите на дистанционното
  • Климатикът приема ли команди
  • Режимът правилен ли е (отопление / охлаждане)

 

⚠️ Ако всички гореизброени критерии са изпълнени, но климатикът все още не функционира, моля, изпратете запитване.

РЕМОНТ НА КЛИМАТИЦИ / СЕРВИЗ ЗА КЛИМАТИЦИ ЦЕНИ: